Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Welkom_Muzical Actueel Actueel_oud3 Actueel_oud2 Actueel_oud Vieringen Caritas De pijn . . . 14 Werken. . . 14e-Werk OomGerard. . . Werkgroepen Werkgroepen 1 Werkgroepen 2 Archief Gijs van Engen 2015 Archief 2015 April 2014 Begin 2014 Kindjewiegen 2013 Kerstmarkt 2013 Kindjewiegen 2012 MariaMusical 2012 Vrijwilligers avond en Mariaviering Samen bouwen Pinksterzangdienst Opbrengst Sisal Opbrengst Sisal 2013 Opening Secretariaat Nieuwe locatieraad Afscheid Theo Geurtsen Info Contact Nieuws 

Actueel

Jongeren St. Jan de Doper nu op Fasebook!! Ga direct zelf kijken: www.Facebook.com/jongerensintjandedoper

Aan Tafel doorlopend Eet u dagelijks meestal alleen en wilt u wel eens een maaltijd samen met anderen gebruiken?De Raad van Kerken Loenen/Vreeland organiseert vanaf 29 april iedere laatste woensdag van de maand ‘Aan Tafel’: een maaltijd vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur in ’t Kampje aan de Driehovenlaan. Iedere alleengaande inwoner van loenen, Vreeland, Loenersloot en Nieuwersluis is van harte welkom. Indien nodig kunt u gehaald en gebracht worden en houden we rekening met dieetwensen. Kosten 8,50 voor drie gangen inclusief een drankje en koffie of thee. Belangstelling? Geef u op bij Maaike van Schaik (0294-233385) of Joseph Toonen (06-81897848). Er is ruimte voor maximaal 40 personen. Als dit aantal is bereikt, schuift u door naar de volgende maand. Zeg het voort, zeg het voort … Tot 29 april om 17.30 uur. Lees hier de flyer.

Eerste Heilige Communie 2015Gewoonlijk doen onze kinderen rond de leeftijd van zeven jaar (groep 4 van de Basisschool) hun Eerste Heilige Communie. Kinderen die nog niet zijn gedoopt, kunnen tijdens de voorbereiding naar de Eerste Heilige Communie het sacrament van het Doopsel ontvangen. Binnenkort wordt er een gespreksavond gehouden voor belangstellende ouders. Dan kunnen we samen praten over het bijzondere sacrament van de Heilige Communie: wat houdt het in en hoe ziet het project waarmee we gaan werken eruit. Het is tevens een gelegenheid om kennis te maken met de begeleidingsgroep en in te gaan op uw eventuele vragen. Wij hopen dat veel ouders bereid zijn samen met ons hiervoor de tijd te nemen.Nadere informatie over plaats en darum voor deze gespreksavond volgt binnenkort. Wij hopen u dan welkom te mogen heten.

Kerk radio De kerkradio is voor iedereen via internet te volgen: Klik hier