Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Welkom_Muzical Actueel Actueel_oud3 Actueel_oud2 Actueel_oud Vieringen Caritas De pijn . . . 14 Werken. . . 14e-Werk OomGerard. . . Werkgroepen Werkgroepen 1 Werkgroepen 2 Archief Gijs van Engen 2015 Archief 2015 April 2014 Begin 2014 Kindjewiegen 2013 Kerstmarkt 2013 Kindjewiegen 2012 MariaMusical 2012 Vrijwilligers avond en Mariaviering Samen bouwen Pinksterzangdienst Opbrengst Sisal Opbrengst Sisal 2013 Opening Secretariaat Nieuwe locatieraad Afscheid Theo Geurtsen Info Contact Nieuws 

Begin 2014

Jongeren St. Jan de Doper nu op Fasebook!! Ga direct zelf kijken: www.Facebook.com/jongerensintjandedoper

Palmpaasstokken voor ’t Kampje donderdag 10 april Op donderdag 10 april werden door 20 kinderen van de Ludgerusschool palmpaasstokken in ’t Kampje (verzorgingshuis) uitgedeeld. Aan de palmpaasstok hing als extra een hart met een wens. Na het zingen van een liedje werden veel bewoners van ’t Kampje blij gemaakt met een prachtige stok. Als dank kregen de kinderen limonade plus koek. Een van de bewoners bracht de palmpaasstok later terug met een bedankje.

Musical Ludgerusschool woensdag 18 december om 18.30 uur in de LudgeruskerkOp woensdag 18 december om 18.30 uur voeren leerlingen van de Ludgerusschool een musical op in onze Ludgeruskerk: het meisje met de zwavelstokjes. We verwachten heel veel ouders van Ludgerusleerlingen, maar ook u bent van harte uitgenodigd. De kinderen zijn er heel druk mee geweest en dan is veel belangstelling, ook van ons, natuurlijk heel stimulerend. Bovendien: door onze aanwezigheid laten we zien dat we heel blij zijn met de samenwerking met de Ludgerusschool.

Sisal vastenactie Ook dit jaar hebben we voor de vastenactie weer voor Sisal geld in gezameld. Hiermee wordt bijvoorbeeld in Poloni in Tanzania voor 60 weeskinderen blijvende zorg en voor voldoende eten en kleding gezorgd. Maar ook kunnen dit jaar 8 kinderen studeren aan een middelbare school en een technische school. Ook krijgen de gehandicapte kinderen op de Munguri technische school aangepast lesmateriaal. We hebben dit jaar met deze vastenactie € 970.44 opgehaald Wij willen iedereen hiervoor hartelijk bedanken!Natuurlijk ook namens alle kinderen in Tanzania die hiermee geholpen zijn.