Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom Welkom_Muzical Actueel Actueel_oud3 Actueel_oud2 Actueel_oud Vieringen Caritas De pijn . . . 14 Werken. . . 14e-Werk OomGerard. . . Werkgroepen Werkgroepen 1 Werkgroepen 2 Archief Gijs van Engen 2015 Archief 2015 April 2014 Begin 2014 Kindjewiegen 2013 Kerstmarkt 2013 Kindjewiegen 2012 MariaMusical 2012 Vrijwilligers avond en Mariaviering Samen bouwen Pinksterzangdienst Opbrengst Sisal Opbrengst Sisal 2013 Opening Secretariaat Nieuwe locatieraad Afscheid Theo Geurtsen Info Contact Nieuws 

Vieringen

Past. GriffioenPast. Van OsPast. VernooijPast. HuisintveldPast. PoppelaarsPast. van TilloWoCo werkgroep

De vieringen zijn op zondagen om 10.00 uur, tenzij anders vermeld.

Elke eerste woensdagavond/donderdagmiddag van de maand rozenhoedje bidden. Aansluitend gaan we gezellig een kopje koffie of thee drinken in de secretariaatsruimte. Speciale intenties kunt u noteren in het rozenkrans-boekje dat ligt achterin de kerk bij Maria.Letop! - april t/m augustus is het rozenhoedje bidden op de woensdagavond om 19:00.- september t/m maart is het rozenhoedje bidden op de donderdagmiddag om 15:00. Nieuw!- iedere 3e donderdag is het om 15:00 Bijbeltekst lezen en er gezamenlijk een halfuurtje over praten. Na afloop drinken we, zoals iedere donderdag, gezellig een kopje koffie of thee. Iedereen 'lid'of geen lid, is van harte welkom.

Iedere donderdag van 14:00 tot 16:00 is het secretariaat geopend. Iedereen is vanharte uitgenodigd om binnen te lopen voor een praatje en een kop koffie of thee. Daarnaast is de kerk geopend voor gebed of om een kaarsje te branden. De computer is beschikbaar om foto's te bekijken of iets op te zoeken.

Iedere vrijdag om 16:00 is er oecumenische weeksluiting in het 't Kampje in Loenen. U bent van harte welkom!

Kerk radio De kerkradio is voor iedereen via internet te volgen: Klik hier

Vieringen Het actuele rooster is te vinden op de gezamenlijke site van de Parochie St. Jan de doper. Klik hier voor het actuele rooster ( kies een dag, kies in de agenda: 'vieringen dit weekend')